PROVEDENI PROJEKTI
PROJEKTI U PROVEDBI
Vi ste ovdje: Naslovnica - O nama

O nama

Poduzetnički centar Pakrac d.o.o., osnovan je 2000. godine kao društvo s ograničenom odgovornosću (d.o.o.) od strane Grada Pakraca u sklopu lokalnog programa poticanja poduzetništva. Kao takav, PCP je prvi poduzetnički centar osnovan na području Požeško-slavonske županije te jedan od najstarijih u Republici Hrvatskoj. PCP u svom organizacijskom ustroju ima 5 organizacijskih odjela: Razvojno projektni odjel, Knjigovodstveni odjel, Poduzetnički inkubator te upravlja Gradskom športskom dvoranom i Gradskom tržnicom.

Cilj Centra je da kroz svoju djelatnost ima vodeću ulogu u gospodarskom razvoju i poticanju poduzetništva, kako na lokalnom tako i na regionalnom nivou. Naša nastojanja su da lokalne i regionalne potencijale prezentiramo širom Hrvatske te stranim ulagačima koji su u potrazi za povoljnim mogućnostima ulaganja na području Hrvatske. Princip rada u Centru temelji se na aktivnostima koje će poduzetnicima omogućiti da uz što manje troškove i na jednom mjestu pronađu sve informacije koje su im potrebne za početak i razvoj poslovanja.

Puni naziv: Poduzetnički centar Pakrac društvo s ograničenom odgovornošću za upravljanje nekretninama i obavljanje poslovnih djelatnosti

Skraćeni naziv: Poduzetnički centar Pakrac d.o.o.

Adresa: Zona male privrede 5, 34550 Pakrac

Upisano kod: Trgovački sud u Osijeku, stalna služba u Slavonskom Brodu

MBS: 050032150

OiB: 24926977965

Temeljni kapital: 12.202.600,00 kuna

Član društva: Grad Pakrac

Banka: Privredna banka Zagreb