PROVEDENI PROJEKTI
PROJEKTI U PROVEDBI

Usluga d.o.o.

Proizvodnja i razvijanje vlastitih proizvoda, odnosno projektiranje, izrada, montaža i održavanje (servisiranje) naprava za igru i zabavu djece.

Tvrtka USLUGA d.o.o. je osnovana 1995. godine. Osnivači tvrtke su gdin. Marijan Turuk i Antun Irić, oba VŠS strojarstva. Osnovna djelatnost tvrtke vezana je za proizvodnju i razvijanje vlastitih proizvoda, tj. za projektiranje, izradu, montažu i održavanje (servisiranje) naprava za igru i zabavu djece. Proizvodi su namijenjeni opremanju dječjih igrališta, uređenju okoliša, vanjskih prostora, kampova i plaža. Značajno je napomenuti kako tijekom godina poslovanja tvrtka kontinuirano ulaže u razvoj svoje djelatnosti kako u proizvodno-tehničko-tehnološkom smislu tako i u ljudske potencijale i broj zaposlenika. Ovo se očitovalo u povećanju proizvodnih kapaciteta i ulaganja u nabavu novih strojeva i opreme, povećanju prostornih kapaciteta proizvodnih hala, ulaganju u razvoj proizvoda i marketing tvrtke i proizvoda, standardizaciji proizvoda-uvođenjem ISO 9001 i ISO 14000,  certificiranju novih pojedinačnih proizvoda, te povećanju broja zaposlenih sa 19 na 22 djelatnika. 

Kao rezultat ovakve poslovne politike tvrtke, tvrtka USLUGA d.o.o. postala je vodeća tvrtka ove vrste na području RH, a razvojna strategija se temelji na daljnjem ulaganju u djelatnost u tehničko-tehnološkom i marketinškom smislu te proširenje i plasman proizvoda na tržišta susjednih država (BiH, Srbija,Albanija, Makedonija, Kosovo) te zemalja Europske Unije.

Tijekom godina proizvodnje i razvoja svoje djelatnosti te neprestanog ulaganja u razvoj proizvodnih procesa, uvođenjem novih tehnologija, ali i novih proizvoda, tvrtka je razvila slijedeći proizvodni program:

•        Proizvodnja i montaža opreme za dječja igrališta

•        Proizvodnja komunalne i urbane opreme

•        Usluga cilindričnog tokarenja drveta

•        Usluge dubinske impregnacije pod tlakom 

•        Izrada metalnih elemenata, konstrukcija, opreme

Problematika s kojom se susreće tvrtka Usluga d.o.o. vezana je za kontinuiranu potrebu tehničko-tehnološkog usavršavanja i širenje svog proizvodnog pogona. Tvrtka je u periodu od svog osnutka uspjela razviti vlastiti proizvodni program od preko 350 različitih elemenata (finalnih proizvoda) za opremanje dječjih igrališta, te elemenata urbane opreme.

Kao takva je prepoznatljiva na RH tržištu kvalitetom svojih proizvoda, te je postala jedna od vodećih tvrtki na RH tržištu za ovu vrstu proizvoda. Također, značajno je spomenuti da je tvrtka Usluga d.o.o. nagrađena Zlatnom kunom Županijske gospodarske komore, kao najuspješnija mala tvrtka u Požeško-slavonskoj županiji za 2009. godinu. 

 

KONTAKT PODACI

Adresa: Kalvarija 16, 34550 Pakrac

Telefon: 034/ 474 027

Telefax: 034/ 474 027

e-mail: usluga@net.hr

Matični broj: 05006070

OIB: 27987108040

 

WEB Usluga