Poduzetnički inkubator je popunio svoje kapacitete sa poduzetnicima različitih profila i djelatnosti. Za dodatne informacije možete pogledati podstranicu svakog pojedinog poduzetnika. Klikom na dolje navedene djelatnosti dobit ćete pregled stanara koji se bave odabranom djelatnošću.

Pučko otvoreno učilište OBRIS

Pučko otvoreno učilište Obris je ustanova za obrazovanje odraslih, registrirana pri Trgovačkom sudu u Slavonskom Brodu.

Podružnica Pakrac – Zona male privrede 5, 34550 Pakrac. Otvorena je 18. ožujka 2009. godine u sklopu Poduzetničkog inkubatora i centra Pakrac.

Danas Učilište građanima omogućava:

 • završetak osnovne škole za odrasle (od 15. godina na dalje) 
 • stručna osposobljavanja u građevini (zidar, tesar, keramičar, betonirac itd.), te za rad na radnim strojevima (bager, utovarivač, viličar itd.) 
 • stručnu osposobljenost iz područja informatike i računalstva:
  – operatera na PC računalim
  – sklapanje održavanje i popravljanje osobnih računala
  – fotografiranje i grafička priprema digitalne fotografije
 • edukacija iz područja informatike Napredni Excel (neformalni program)
 • stručno osposobljavanje za poslove upravljanja projektnim ciklusom, te za poslove suradnika u pripremi i provedbi EU projekata
 • stručna osposobljenost za knjigovođu, knjigovođu za obiteljska poljoprivredna gospodarstva te stručno usavršavanje za samostalnog knjigovođu
 • stručnu osposobljenost u poljoprivredi (voćar i vinogradar, povrtlar, pčelar, uzgajivač ljekovitog bilja i gljivar)
 • stručno osposobljavanje za obavljanje poslova voditelja ruralnog turizma
 • stručna osposobljavanja u  turizmu i ugostiteljstvu: konobar, kuhar, slastičar, priprematelj pizze
 • stručno osposobljavanje za poslove njegovatelja/ice starijih i nemoćnih osoba
 • stručno osposobljavanje za obavljanje poslova gerontodomaćina/gerontodomaćice
 • stručno osposobljavanje medicinski maser/ka
 • stručno osposobljavanje za obavljanje poslova dadilje
 • učenje stranog jezika po stupnjevima (engleski i njemački jezik)
 • stjecanje licence za zaštitara i čuvara

Sva navedena zanimanja odobrena su od Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta i upisuju se u e-radnu knjižicu.

http://www.pou-obris.hr/hr/

Nowem ECO d.o.o.

Nowem ECO d.o.o. – društvo s ograničenom odgovornošću za proizvodnju, trgovinu i usluge

https://nowemeco.com/
WDF d.o.o.

WDF d.o.o. je tvrtka kojoj je cilj distribuirati pitku vodu na najpraktičniji način do vrata potrošača. Uz pomoć 50 zaposlenika, vodom opskrbljuju škole, državne ustanove, bolnice, banke, osiguravajuće kuće te velik broj poduzeća. Broje preko 10 000 zadovoljnih klijenata. S obzirom na kvalitetu aparata za vodu, korisnicima je omogućena praktična uporaba tople i hladne kristalno bistre vode za piće u uredu ili domu. Praktičnost zapremnine boca od 18,9 litara omogućuje upotrebu vode i za druge situacije poput spravljanja toplih napitaka, instant obroka i slično.

Uz praktične aparate, WDF se naoružao odličnom i brzom uslugom dostave sa svojom flotom vozila i samim time postiže odlične rezultate rada uz pokrivanje područja cijele Hrvatske. Osim vode imaju i paletu aparata za kavu uz pripadajuće Julius Meinl kapsule za kavu čime su pokrili široku paletu potreba za napitcima.

Više informacija: https://www.wdf.hr/

GGD Kranj

Gorenjska gradbena družba Kranj je tvrtka iz Slovenije koja je zadužena za najveći infrastrukturni projekt koji se realizira na području Pakraca i Lipika, s naglaskom na činjenicu da je riječ o uopće najvećem infrastrukturnom projektu ikad realiziranom na području gradova Pakraca i Lipika. Riječ je o projektu “Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Lipik-Pakrac”. 

Projekt obuhvaća rekonstrukciju, dogradnju i proširenje više od 36 kilometara vodoopskrbnog sustava, od čega izgradnju 4,1 kilometar novog dovodnog cjevovoda Pakrac-Lipik, rekonstrukciju sedam kilometara dovodnog cjevovoda Gaj-Dobrovac te rekonstrukciju 25,1 kilometar vodoopskrbne mreže. Također je predviđena izgradnja 33,4 kilometra i rekonstrukcija 22 i pol kilometra, sveukupno 56 kilometara sustava odvodnje. Tu je i izgradnja 18 crpnih stanica, a projekt obuhvaća radove u dijelovima deset naselja: Pakrac, Prekopakra, Kusonje, Filipovac, Lipik, Dobrovac, Japaga, Gaj, Kukunjevac i Donji Čaglić.

Više informacija: https://www.ggd.si/

Open Way d.o.o.

Open Way d.o.o. se bavi savjetovanjem u vezi s poslovanjem i ostalim upravljanjem. Vlasnik je Zvonimir Miler, a tvrtka je osnovana 2012. godine.

Više informacija: https://www.facebook.com/openwaycro/

ICES d.o.o.

ICES d.o.o. je firma za proizvodnju, projektiranje, trgovinu i usluge. Tvrtka ICES d.o.o. je osnovana 2012. godine. Osnivači tvrtke su Denis Zandona i ICES-EBM SRL.  Osnovna djelatnost tvrtke ICES d.o.o. je proizvodnja zavojnice i sastavljanje precizne mehanike za industrijsku primjenu…

Irtemar d.o.o.

Irtemar d.o.o. društvo s ograničenom odgovornošću za proizvodnju i obradu predmeta od metala i drveta..

Više informacija: http://www.irtemar.com/

PANONIA Camper d.o.o.

PANONIA CAMPER d.o.o. za proizvodnju, trgovinu i usluge

Tvrtka je osnovana 04.10.2019. godine a osnivač je Željko Lipušić.
Osnovna djelatnost poduzeća je prerada VW transportera T5 i T6 u vozila za kampiranje.

Više informacija: https://www.facebook.com/panoniacamper/

DPD Croatia d.o.o.

Kao vodeći pružatelj kurirskih usluga DPD svakodnevno dostavlja pakete za tisuće zadovoljnih klijenata.

Više informacija: https://www.dpd.com/hr/hr/

LINTEO d.o.o.

Linteo d.o.o. za vas i vaše klijente vrši usluge šivanja tekstilnih proizvoda raznih namjena uporabom vrhunskih tkanina i najmodernijih tehnologija. Zapošljavamo stručno i ambiciozno osoblje kojem omogućujemo stručno usavršavanje uz korištenje najnovijih tehnoloških strojeva i pomagala.

Naša je vizija stvarati proizvode na osnovu kojih će tvrtka Linteo d.o.o. postati jedna od vodećih tvrtki u svojoj djelatnosti. Kako bismo to postigli najveću pažnju posvećujemo ostvarivanju visokog nivoa zadovoljstva kupaca najkvalitetnijom i pravovremenom realizacijom usluga.

Odabir vrste tekstila prepuštamo vama, a šivanje i obradu vašeg proizvoda prepustite nama, čime ćemo osigurati vrhunsku kvalitetu vaših proizvoda kojima ćete i vi i vaši klijenti biti izuzetno zadovoljni. Takav nas pristup čini vašim idealnim partnerom.

Više informacija: www.linteo.hr