Stanari

Poduzetnički inkubator je popunio svoje kapacitete sa poduzetnicima različitih profila i djelatnosti. Za dodatne informacije možete pogledati podstranicu svakog pojedinog poduzetnika. Klikom na dolje navedene djelatnosti dobit ćete pregled stanara koji se bave odabranom djelatnošću.

Pučko otvoreno učilište OBRIS

Javna ustanova za obrazovanje kako bi ostvarila potrebe odraslih ljudi za prekvalifikacijama, za stjecanjem novih kompetencija, te da bi kroz ugodna druženja na radionicama i stručnim predavanjima pružio ljudima potrebne informacije vezane uz posao i svakodnevni život…

ICES d.o.o.

ICES d.o.o. za proizvodnju, projektiranje, trgovinu i usluge Tvrtka ICES d.o.o. je osnovana 2012. godine. Osnivači tvrtke su Denis Zandona i ICES-EBM SRL.  Osnovna djelatnost tvrtke ICES d.o.o. je proizvodnja zavojnice i sastavljanje precizne mehanike za industrijsku primjenu…

PANONIA Camper d.o.o.

PANONIA CAMPER d.o.o. za proizvodnju, trgovinu i usluge

Tvrtka je osnovana 04.10.2019. godine a osnivač je Željko Lipušić.
Osnovna djelatnost poduzeća je prerada VW transportera T5 i T6 u vozila za kampiranje.

DPD Croatia d.o.o.

Kao vodeći pružatelj kurirskih usluga DPD svakodnevno dostavlja pakete za tisuće zadovoljnih klijenata.

LINTEO d.o.o.

Linteo d.o.o. za vas i vaše klijente vrši usluge šivanja tekstilnih proizvoda raznih namjena uporabom vrhunskih tkanina i najmodernijih tehnologija. Zapošljavamo stručno i ambiciozno osoblje kojem omogućujemo stručno usavršavanje uz korištenje najnovijih tehnoloških strojeva i pomagala.

Naša je vizija stvarati proizvode na osnovu kojih će tvrtka Linteo d.o.o. postati jedna od vodećih tvrtki u svojoj djelatnosti. Kako bismo to postigli najveću pažnju posvećujemo ostvarivanju visokog nivoa zadovoljstva kupaca najkvalitetnijom i pravovremenom realizacijom usluga.

Odabir vrste tekstila prepuštamo vama, a šivanje i obradu vašeg proizvoda prepustite nama, čime ćemo osigurati vrhunsku kvalitetu vaših proizvoda kojima ćete i vi i vaši klijenti biti izuzetno zadovoljni. Takav nas pristup čini vašim idealnim partnerom.

Više informacija: www.linteo.hr

Grgić Bravarija j.d.o.o.

Cro Trade d.o.o.