aktualnolight_elementi9327slika1

Konačna rang lista odobrenih projekata na 7. LAG Natječaju tip operacije E “Ulaganje u rast i diverzifikaciju malih poljoprivrednih gospodarstava”

Objavljena je Konačna rang lista odobrenih projekata na 7. LAG Natječaju tip operacije E “Ulaganje u rast i diverzifikaciju malih poljoprivrednih gospodarstava”, koji je odgovarajući TO 6.3.1. Programa ruralnog razvoja RH za razdoblje 2014.-2020.

ČESTITAMO NAŠIM DRAGIM KLIJENTIMA, OPG-u Szabo Goran, OPG-u Martinelli Marija, OPG-u Renda, OPG-u Irout Darko i OPG-u Brinjak koji su u postupku dodjele financijskih sredstava za gore navedeni projekt ostvarili najbolje rezultate i dobili bespovratna sredstva! Projekte su osmislili, napisali i prijavili uz našu pomoć, a od ukupno 15 odobrenih projekata čak 5 ih je pripalo našim klijentima.

Vrijednost ukupne odobrene potpora za kupnju nove poljoprivredne mehanizacije i opreme za vlastitu primarnu poljoprivrednu proizvodnju iznosi 566.392,50 HRK.

Konačnu rang listu možete pogledati na linku https://www.lag-zelenitrokut.com/?vrsta=2&kat=2&page=1&id=98&fbclid=IwAR3o_D424baoMmxBQDN1U1avSih7B72BSntlayLMMKyzCGXHq1JWdmgXOio.

Tags: No tags

Comments are closed.