dsfawetrfaw

Online radionica: Razvoj društvenog kapitala u lokalnoj zajednici te modeli partnerstva i suradnje OCD-a u zajednici

U utorak, 5. studenoga 2021. s početkom u 10 sati održati udruga DKolektiv iz Osijeka održati će online radionicu “Razvoj društvenog kapitala u lokalnoj zajednici te modeli partnerstva/suradnje OCD-a u zajednici”.

Cilj radionice je bolje razumijevanje pojma, značaja i dimenzija društvenog kapitala i uloge civilnog društva u njegovom razvoju. Mogu li se društva kvalitetnijim društvenim odnosima bolje suočavati za zajedničkim problemima? Društveni kapital važan je čimbenik gospodarskog, društvenog i političkog razvoja. S obzirom na to da je izrazitoga razvojnog potencijala, ključno je pitanje kako ga povećati. Ova radionica nudi priliku za bolje razumijevanje pojma i značaja društvenog kapitala, dimenzija i pokazatelja razvijenosti te ključnih pokretača razvoja društvenog kapitala. Sudionici će imati priliku za dijalog o stanju društvenog kapitala i o mogućem doprinosu civilnog društva za njegov razvoj – navodi se u pozivu.

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje na radionici, prijaviti se možete putem linka https://esfplatforma.civilnodrustvo.hr/ESFPlatforma/events/detalji?rad=249

Tags: No tags

Comments are closed.