dsfawetrfaw

Online radionica udruge CCI: Kako izraditi strateški i operativni plan organizacije civilnoga društva?

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva otvorila je na stranici esfplatforma.civilnodrustvo.hr prijave na online radionicu “Kako izraditi strateški i operativni plan organizacije civilnoga društva?”. Radionicu će 30. studenoga 2021. s početkom u 10 sati održati udruga Centar za civilne inicijative iz Zagreba.

Sudionici radionice steći će znanja o koracima u procesu strateškog promišljanja i strateškog planiranja te će se upoznati sa svakim pojedinačnim korakom procesa. Objasnit će se razlika između strateškog planiranja i operativnog plana, pojasnit će se potreba za provedbom strateškog plana i objasniti tko sudjeluje u procesu te kako izgleda i koji su elementi strateškog plana – navodi se u pozivu.

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva u suradnji s regionalnim suradnim organizacijama (udruga SMART, MI, Centar za civilne inicijative, ACT grupa, DKolektiv) održava radionice u sklopu Programa podrške i provedbe programa EU i Programa regionalnog razvoja civilnoga društva i lokalnih zajednica.

Tags: No tags

Comments are closed.