r32421452

Edukativne on-line radionice za poljoprivrednike, predstavnike turističkih zajednica i LAG-ova

U okviru projekta Stručno osposobljavanje za digitalnu promociju seoskog turizma Republike Hrvatske na domaćem i inozemnim tržištima koji se izvodi uz financijsku podršku Ministarstva turizma i sporta i udruge ruralnog turizma Hrvatske i operativnu podršku turističkih zajednica i lokalnih akcijskih grupa provode se edukativne on-line radionice.

Ukoliko ste pružatelj/ica usluga seoskog turizma, dakle poljoprivrednik/ca koji se bavi pružanjem ugostiteljskih i turističkih usluga i imate registriranu vinariju, kušaonu, agroturizam, ruralni objekt za smještaj i sl., ili ste predstavnik/ca turističke zajednice ili lokalne akcijske grupe imate priliku sudjelovati u dvosatnoj on-line edukativnoj radionici kako bi saznali više o:

  • Zakonodavnom okviru i pokretanju Radne grupe za razvoj seoskog turizma od strane Ministarstva turizma i sporta.
  • Novim turističkim trendovima.
  • Važnosti i alatima digitalne promocije.
  • Web aplikaciji moj-seoski.hr koja prikuplja podatke o pružateljima usluga za Digitalni katalog seoskog turizma. Upisom u aplikaciju, pružatelji usluga seoskog turizma stječu pravo na besplatnu promociju na web stranici Hrvatske turističke zajednice hrvatska.hr!
  • Ulozi turističkih zajednica i lokalnih akcijskih grupa u održivosti projekta. 

Radionicu  izvodi Aleksandra Kuratko Pani, voditeljica Udruge ruralnog turizma Hrvatske.

Ukoliko želite sudjelovati na radionici koja se održava 21.12. 2021. godine u dva termina, od 11 do 13 i od 17 do 19 sati, za istu se možete registrirati putem sljedećeg linka, do 20.12. u 12 sati:
https://bit.ly/3GAystD

Svi prijavljeni će 20.12. dobiti link za uključivanje na radionicu.

Mail adresa na koju se možete javiti ukoliko imate pitanja: udruga.rth@gmail.com.

Tags: No tags

Comments are closed.