GJVP-logo-rgb-tirkizni-H (1)

Nacionalno online predstavljanje CERV programa

Ured za udruge, kao Kontakt točka programa Građani, jednakost, prava i vrijednosti (CERV) predstavio je putem interneta mogućnosti financiranja za neprofitni i javni sektor kroz program Unije: Građani, jednakost, prava i vrijednosti (CERV).

Predstavljeni su ključni elementi CERV programa, njegova svrha i ciljevi te 4 tematske cjeline (Vrijednosti Unije; Jednakost, prava i rodna ravnopravnost; Uključenost i sudjelovanje građana; i Daphne – borba protiv svih oblika nasilja). Ukratko je predstavljen i portal Funding & Tender Opportunities, na kojemu se objavljuju pojedini pozivi, način prijave na pojedine natječaje te trenutno otvoreni pozivi na podnošenje projektnih prijedloga.

U sklopu predstavljanja, održana je i jednosatna panel rasprava CERV-Ulaganje u temelje Europske unije sa zanimljivim gostima koji su dali uvid u najveće izazove s kojima se Hrvatska susreće u promociji temeljnih prava i vrijednosti iz različitih perspektiva te razmijenili razmišljanja oko ključnih tema i nužnih koraka potrebnih kako bi Hrvatska bila uspješnija u provedbi međunarodnih konvencija i nacionalnih i EU strategija u sljedećih sedam godina.

Prezentaciju možete preuzeti OVDJE.

Snimku događanja možete pogledati OVDJE 

Tags: No tags

Comments are closed.