sfweaf

Otvoren drugi krug prijava za donacije neprofitnim organizacijama

Službeno je otvoren drugi krug prijava za donacije u sklopu društveno odgovornog projekta „Korak bliže zajednici”, a prijaviti se mogu neprofitne organizacije i udruge iz cijele Hrvatske. Stoga Studenac, vodeći maloprodajni lanac na Jadranu, poziva sve zainteresirane da se informiraju i prijave putem obrasca na njihovoj internetskoj stranici. Prijave su otvorene od 1. siječnja pa sve do kraja ovog mjeseca.

Društveno odgovorni projekt „Korak bliže zajednici” osmišljen je kako bi Studenac kao kompanija pružio potporu humanitarnim, zdravstvenim i drugim programima koji pridonose dobrobiti i unapređenju života zajednice. U projektu tako mogu sudjelovati sve neprofitne organizacije i udruge koje se brinu o iskorjenjivanju gladi, pridonose blagostanju ljudi svih generacija ili promoviraju zdrav život. Pri odabiru organizacija stručni tim Studenca vodi se drugim i trećim UN-ovim ciljem, koji se odnose upravo na spomenuta područja djelovanja.

Podsjećamo, projekt „Korak bliže zajednici” započeo je u listopadu 2021., a odabranim organizacijama u prvom krugu projekta Studenac je u prosincu donirao ukupno 100.000 kuna. Tijekom godine projekt će se provoditi četiri puta, kada će se zaprimati prijave i dodjeljivati sredstva odabranim neprofitnim organizacijama.

Društveno odgovorno poslovanje dio je dugoročne poslovne strategije Studenca, a putem programa „Korak bliže zajednici” nastojimo pridonositi pozitivnim promjenama u društvu.

Tags: No tags

Comments are closed.