Zelena-Infrastruktura-400x239

Webinar za projekte u području digitalne transformacije i zelene tranzicije

Pozivamo vas da nam se pridružite i saznate sve informacije o ovom Pozivu i mogućnostima koje otvara, jer digitalizacija i zelena tranzicija su naša sadašnjost,  I budućnost.

Udruga gradova u RH, u suradnji sa poduzećem Avelant d.o.o. u utorak, 25. siječnja 2022. godine, u 10:00 sati organizira besplatan webinar kako bi upoznali naše članove o mogućnostima koje pruža novi Poziv za dodjelu bespovratnih sredstava otvoren u okviru Nacionalnog plana oporavka i otpornosti

Na webinaru će biti predstavljen Poziv „Priprema projektno-tehničke dokumentacije za projekte u području digitalne transformacije i zelene tranzicije“ koji prihvatljivim prijaviteljima stavljaju na raspolaganje bespovratna sredstva kojima mogu sufinancirati izradu projektno-tehničke dokumentacije svojih projekata u području digitalne transformacije i zelene tranzicije i na taj način ubrzati implementaciju tih projekata u idućoj fazi. Bespovratna sredstva su, između ostalih, namijenjena jedinicama lokalne i područne (regionalne) samouprave, na raspolaganju je 160 milijuna kuna, a projekti za koje se priprema projektno-tehnička dokumentacija moraju se odnositi na intervencije kao što su IKT rješenja, digitalizacija, e-usluge, pametni gradovi, energetska učinkovitost zgrada, digitalizacija gradskog prometa, zaštita prirode i biološke raznolikosti, zelena i biciklistička infrastruktura itd.

Webinar će se održati 25. siječnja 2022. u 10:00 sati, a zainteresirani se mogu prijaviti putem poveznice

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd387VX9Sv3P3MiG2Id4XPZaEX3LVcC0BHdxO9UgsAkIrhXIA/viewform

Tags: No tags

Comments are closed.