cropped-favicon

INFO DAN o otvorenim natječajima za dodjelu bespovratnih sredstava iz programa Eureka i Eurostars

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) u suradnji s Europskom poduzetničkom mrežom (EEN) organizira info dan na temu otvorenih natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava iz programa

EUREKA i Eurostars

koji će se održati u utorak, 15. veljače 2022. s početkom u 10.00 sati u

ZICER-u – Zagrebačkom inovacijskom centru,

Avenija Dubrovnik 15, Zagrebački velesajam, Paviljon 12.

Dvorana „Akcelerator“

Tijekom radionice sudionici će imati priliku čuti više o programima EUREKA i Eurostars te trenutno otvorenim natječajima i najavama natječaja za buduće razdoblje.

EUREKA je program kojim se potiču mala i srednja poduzeća (MSP) na suradnju sa međunarodnim partnerima u pokretanju istraživačko-razvojnih (IR) aktivnosti. Cilj programa je potaknuti tvrtke na ulaganje u aktivnosti istraživanja i razvoja te na taj način jačati njihov inovacijski kapacitet.

Eurostars je program za istraživanje i razvoj nastao kao zajednička inicijativa EUREKA-e i Europske komisije. Osnovni kriterij je sudjelovanje minimalno dvije zemlje članice. Glavni partner na projektu mora biti inovativno malo ili srednje trgovačko društvo (Innovative SME).

Rok za predaju projektnih prijedloga na sljedeći Eurostars natječaj je 24. ožujka 2022. do 14.00 CET.

Nakon predstavljanja programa slijedi prezentacija o projektu Europske poduzetničke mreže koja poduzetnicima besplatno omogućuje pronalazak međunarodnog partnera i podršku u internacionalizaciji poslovanja. Na kraju slijedi prezentacija gosp. Nenada Buljana, člana Eurostars nezavisnog ocjenjivačkog odbora na temu “Kako pripremiti dobru Eurostars prijavu”. Sudionicima će biti približen proces evaluacije projekata te će dobiti savjete kako što bolje napisati svoju projektnu prijavu.

Program događanja možete skinuti na poveznici.

Broj mjesta je ograničen, stoga rezervirajte svoje mjesto na vrijeme.

Prijave se zaprimaju putem poveznice do petka, 11. veljače 2022.

Program možete preuzeti ovdje.

Za sudjelovanje na radionici potrebno je posjedovati važeću COVID potvrdu.

Svi  zainteresirani koji ne mogu sudjelovati na radionici 15. veljače uživo, mogu se prijaviti na našu online radionicu, koja će se održati u petak 18. veljače s početkom u 10.00 sati putem GoToMeeting platforme.

Poveznica za prijavu na online događanju je na sljedećem linku.

Program za online Info dan možete preuzeti ovdje.

Tags: No tags

Comments are closed.