40555-69db7a5a24_L

Poziv na online predstavljanje Smjernica za prilagodbu gospodarstva uvođenju eura

Online predstavljanje Smjernica za prilagodbu gospodarstva u procesu zamjene hrvatske kune eurom, koje će se održati u četvrtak, 24. veljače, u 12:30, putem platforme Microsoft Teams.

Smjernice će predstaviti Branka Augustinović, načelnica Sektora za zaštitu prava potrošača Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja i članica Kooordinacijskog odbora za prilagodbu gospodarstva i zaštitu potrošača.

Koordinacijski odbor za prilagodbu gospodarstva i zaštitu potrošača izradio je dokument Smjernice za prilagodbu gospodarstva u procesu zamjene hrvatske kune eurom s ciljem pravovremenog informiranja gospodarstvenika o pripremama koje je potrebno provesti u postupku uvođenja eura kao nacionalne valute.

Dokument sadrži detaljne informacije o prilagodbama koje očekuju gospodarstvenike, o vremenskom okviru uvođenja eura te upućuje na izazove koji se mogu pojaviti u provedbi planiranih mjera. 

Dokument ne predstavlja službeno tumačenje pravnih odredbi te je podložan promjenama stupanjem na snagu Zakona o uvođenju eura kao službene valute u Republici Hrvatskoj.

Smjernice za prilagodbu gospodarstva u procesu zamjene hrvatske kune eurom (.PDF, 1,3 MB) možete pronaći u pratećim dokumentima na ovoj stranici.

Prijaviti se na online praćenje predstavljanja možete obrascem u nastavku teksta, najkasnije do četvrtka, 24. veljače, u 10 sati. Prijavljenima ćemo dostaviti poveznicu za praćenje prije početka predstavljanja.

Prijava na online predstavljanje Smjernica za prilagodbu gospodarstva uvođenju eura

Naziv tvrtke/obrta/institucije: *OIB tvrtke/obrta/institucije: *Uneseni broj mora imati 11 znamenakaPredstavnik tvrtke/obrta/institucije: *ImePrezimeE-mail *Na ovu će adresu stići potvrda primitka prijave.

Napomena o zaštiti osobnih podataka

Napominjemo da su Vaši osobni podaci dostupni strogo ograničenom broju osoba te naglašavamo da u svakom trenutku možete povući ovu privolu.

Vaši će osobni podaci biti pohranjeni u Hrvatskoj gospodarskoj komori sve dok je ova privola aktivna, odnosno dok god ju ne povučete. Za obavljanje nadzora nad obradom osobnih podataka u Republici Hrvatskoj nadležna je Agencija za zaštitu osobnih podataka.

Sva pitanja o primjeni Opće uredbe o zaštiti podataka te Zakona o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka možete postaviti na adresu elektroničke pošte: zastitapodataka@hgk.hr ili na broj telefona: 01/ 4561-555.

Slanjem podataka dajem dopuštenje da Hrvatska gospodarska komora koristi moje osobne podatke (ime i prezime, telefon, faks, e-adresa) radi slanja obavijesti putem e-pošte. POŠALJI Polja označena s ‘*’ su obavezna / Fields marked with ‘*’ are required

Tags: No tags

Comments are closed.