facebook_open_graph

Prijavite se na online program European Startup Universe

European Startup Universe (ESU) je program usmjeren prema tehnološkim startupima u Europskoj uniji. Cilj mu je povezati startup u ranoj fazi poslovanja sa stručnjacima unutar tehnološke zajednice koji im mogu pomoći sa znanjem, savjetima i potencijalno financijama u njihovom razvoju i rastu. Tu se prvenstveno misli na poznate investitore, stručnjake, vlasnike uspješnih tehnoloških tvrtki. Plan je da se svi sastanu na istom virtualnome mjestu, platformi https://thefounderhood.com, tijekom 6 tjedana na kojem će svaki startup imati pristup znanju, iskustvima, financiranju, potencijalnu mogućnost širenja na zemlje EU te pronalazak novih klijenata.

ESU je program koji je prošle godine započeo u Grčkoj te je unutar zajednice polučio odličan uspjeh. Nakon prošlogodišnjih rezultata cilj je u narednim godinama proširiti program na cijelu EU. Za ovu godinu provedba programa je dogovorena u 11 zemalja, a Hrvatska je jedna od njih.

Ovim putem pozivaju se sve tehnološki orijentirane osobe i startupovi da se registriraju na ovoj stranici i priključe programu ta na taj način podrže razvoj programa i startup ekosustava.

Program počinje 1.3.2022. godine, te se do tada moguće prijaviti, a sudjelovanje je potpuno besplatno.

Tags: No tags

Comments are closed.