hamag_bicro_430x268

Prijavite se na Spring business camp 2022

STEP RI znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci, uz podršku Veleposlanstva SAD-a u Zagrebu, od 3. do 6. travnja 2022. organizira Spring business camp.

Program Spring business campa je namijenjen svima koji imaju poslovnu ideju ili prototip koji žele unaprijediti kroz četverodnevni intenzivni program mentoriranja.

„Ovaj program održavamo već devetu godinu zaredom. Vjerujemo da su kvalitetni mentori, networking, odlične nagrade, te prilika za predstavljanje ideje investitorima dovoljni razlozi za sudjelovanje. Timovi koji su sudjelovali u prethodnim izdanjima prikupili su preko 3.000.000 USD investicija.“  – kaže direktor STEP RI Boris Golob.

Tijekom Spring business camp-a odabrani kandidati će imati priliku raditi s mentorima, uspješnim poduzetnicima i investitorima, koji će im pomoći da svoj projekt razviju u održivi poslovni pothvat.

Osim izvanrednog mentoriranja najbolji timovi imat će priliku osvojiti:

  1. mjesto – MacBook Pro
  2. mjesto – Apple iPad 9
  3. mjesto – Apple watch

Sudjelovanje na kampu je besplatno i uključuje smještaj i prehranu.

Prijave su otvorene od 21. veljače do 13. ožujka 2022., a zaprimaju se putem web stranice https://www.step.uniri.hr/spring-business-camp/

U slučaju potrebe za dodatnim informacijama, kontaktirajte Janu Blažević Marčelja na e-mail jbmarcelja@uniri.hr, ili telefon 051 265 962, 099 241 4849.

Step RI znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci je poduzetnička potporna institucija koju je 2008. godine osnovalo Sveučilište u Rijeci. Savjetodavnim uslugama, programima i edukacijama nastoje hrvatskom gospodarstvu učiniti dostupna najnovija svjetska znanja inoviranja i upravljanja kojima vodeće tvrtke brže, uspješnije i jeftinije stvaraju inovacije, postaju konkurentnije i osvajaju nova tržišta. Samostalno i s partnerima u Hrvatskoj i Europi stvaraju i provode projekte financirane od strane Europske unije i Sjedinjenih Američkih Država, iz hrvatskih nacionalnih i lokalnih programa te iz sredstava velikih hrvatskih tvrtki koje podupiru inovacije i poduzetništvo.

Tags: No tags

Comments are closed.