JumpStarter_stacked_Logo-280x180-1

EIT Jumpstarter

Tera Tehnopolis d.o.o. i tijekom 2022. godine nastavlja provoditi aktivnosti EIT Food inicijative kao EIT Food HUB za područje Hrvatske.

EIT Jumpstarter je pred-akceleratorski program za inovatore iz područja zdravstva, poljoprivredno-prehrambenog sektora, sirovina, energije, urbane mobilnosti, proizvodnje, održivosti, estetike i uključivanja (Novi Europski Bauhaus).

EIT Jumpstarter je namijenjen timovima s inovativnim poslovnim idejama, koji žele ubrzati svoje poslovanje. Uz potporu najboljih stručnjaka i kreativne zajednice cilj programa je potaknuti pojedince na pretvaranje ideje u poslovanje.

Sudjelovanje u programu otvara vrata prema Europskim tržištima i povezuje najbolje timove s velikim industrijskim partnerima kao što su GE Healthcare, Siemens, Philips, Roche, Bosch, Nestlé, Pepsico i Maspex i brojni drugi.

Prihvatljivi prijavitelji su: istraživački timovi, inovatori, znanstvenici, studenti doktorskih studija ili studenti diplomskih studija.

Za vrijeme trajanja programa, kandidati će dobiti financijsku potporu za troškove putovanja i smještaja, a uz to, najbolji timovi u svakoj kategoriji imat će priliku osvojiti novčanu nagradu u iznosu od 10.000 eura. 

Više informacija o programu saznajte OVDJE, a prijaviti se možete putem sljedeće POVEZNICE.

Tags: No tags

Comments are closed.