gertzgewt

Infodan HBOR-a – pojedinačni razgovori s poduzetnicima

Vrijeme održavanja: 22.03.2022.

Hrvatska banka za obnovu i razvitak (HBOR) održat će Infodan u utorak, 22. ožujka, od 9:30 do 13 sati, u HGK – Županijskoj komori Požega, na adresi Vukovarska 6.

Radi što bolje informiranosti poduzetnika o novostima u kreditnim programima s povoljnijim uvjetima koje provodi HBOR, voditelj njegova Područnog ureda za Slavoniju Boris Čagalj održat će individualne razgovore s poduzetnicima koji su zainteresirani za korištenje HBOR-ovih kredita. Budući da individualni razgovori zahtijevaju definiranje termina za svakog sudionika, zbog ograničenog trajanja Infodana molimo zainteresirane da se za poslovne razgovore što prije prijave online prijavnicom u nastavku teksta.

Rok za prijavu je utorak, 21. ožujak, do 12 sati.

Info dan HBOR

Prijavnica na individualni sastanak nalazi se na linku u nastavku

https://www.hgk.hr/info-dan-hbor-a-pojedinacni-razgovori-s-poduzetnicima-najava

Napominjemo da su Vaši osobni podaci dostupni strogo ograničenom broju osoba te naglašavamo da u svakom trenutku možete povući ovu privolu.

Vaši će osobni podaci biti pohranjeni u Hrvatskoj gospodarskoj komori sve dok je ova privola aktivna, odnosno dok god ju ne povučete. Za obavljanje nadzora nad obradom osobnih podataka u Republici Hrvatskoj nadležna je Agencija za zaštitu osobnih podataka.

Sva pitanja o primjeni Opće uredbe o zaštiti podataka te Zakona o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka možete postaviti na adresu elektroničke pošte: zastitapodataka@hgk.hr ili na broj telefona: 01/ 4561-555.

Slanjem podataka dajem dopuštenje da Hrvatska gospodarska komora koristi moje osobne podatke (ime i prezime, telefon, faks, e-adresa) radi slanja obavijesti putem e-pošte.

Tags: No tags

Comments are closed.