preuzmi (1)

Besplatni Zoom-webinar načelnik.hr-a: Projekti koji će se financirati iz NPOO-a u JLS-ovima i kako ih kvalitetno pripremiti!

Webinar će se održati u petak,  29. travnja s početkom u 12 sati te se svi zainteresirani načelnici i predstavnici pozivaju da se prijave na mail info@nacelnik.hr. Broj prijava je ograničen na 90 sudionika.

Za provedbu Nacionalnog plana oporavka i otpornosti Hrvatskoj je na raspolaganju 6,3 milijarde eura.

O svim natječajima na koji će se moći javiti jedinice lokalne samouprave, ali i ostali, a čiji će projekti utjecati na kvalitetu života u manjim sredinama, detaljnije će na  Zoom webinaru, kojeg organizira načelnik.hr prezentirati posebni savjetnik predsjednika Vlade mr. sc. Zvonimir Savić te odgovoriti na pitanja sudionika, a uz njega i voditelj odjela iz konzultantske tvrtke Apsolon Goran Momčilović koji će dati praktične savjete za pripremu dokumentacije.

Na webinaru će se moći saznati više o projektima koji će se  financirati iz NPOO-a te kako će oni utjecati na kvalitetu ljudskog kapitala, sveukupnu kvalitetu života te tako i na demografsku revitalizaciju, ali i čuti kako kvalitetno pripremiti projekte. Velik dio sredstava usmjeren je na kvalitetu života u općinama i gradovima, koje će imati mogućnost zajedno sa svojim županijama, primjerice, povećati kapacitet predškolskih ustanova, ali i graditi nove škole i sportske školske dvorane, popraviti kvalitetu javnih usluga, razvijati ruralni turizam i obiteljska poljoprivredna gospodarstava, poboljšati prometnice itd.

Webinar će se održati u petak,  29. travnja s početkom u 12 sati, pa su svi zainteresirani načelnici i predstavnici pozvani da se prijave za sudjelovanje putem maila info@nacelnik.hr.

Za prijavu je dovoljno navesti ime i prezime, funkciju te općinu iz koje dolazite, kao i e-mail na kojeg će se poslati link za sudjelovanje. Prijave se primaju do petka, 29. travnja u 10 sati. Požurite se, jer broj prijava je ograničen na 90.

Tags: No tags

Comments are closed.