zaklada-natjecaji

Dvodnevna online radionica: Upravljanje projektnim ciklusom i procjena potreba

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva na stranici esfplatforma.civilnodrustvo.hr otvorila je prijave na online radionicu “Upravljanje projektnim ciklusom i procjena potreba” koju će 20. i 21. travnja 2022. održati Udruga „MI“- Split.

Više informacija i prijava na poveznici:

DVODNEVNA ONLINE RADIONICA UDRUGE “MI” SPLIT, 20. i 21.4.2022. – Upravljanje projektnim ciklusom i procjena potreba

Cilj radionice je upoznati sudionike s osnovnim pojmovima vezanima uz teme korisne prilikom osmišljavanja projektnih prijedloga i procjene potreba u zajednici, s osobitim naglaskom na mogućnosti prijava na pozive za dodjelu bespovratnih sredstava Europskog socijalnog fonda. Radionica je namijenjenih udrugama i drugim potencijalnim prijaviteljima na pozive za dodjelu bespovratnih sredstava Europskog socijalnog fonda, koje uopće nemaju ili imaju malo iskustva.

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva u suradnji s regionalnim suradnim organizacijama (udruga SMART, Udruga „MI“- Split, Centar za civilne inicijative, ACT grupa, DKolektiv – organizacija za društveni razvoj) održava radionice u sklopu Programa podrške i provedbe programa EU i Programa regionalnog razvoja civilnoga društva i lokalnih zajednica.

Tags: No tags

Comments are closed.