obzoreuropavizual_70a1ec48b21_000

Najava Nacionalnog informativnog dana – Pravni i financijski aspekti projekata programa Obzor Europa, 28. travnja 2022.

Agencija za mobilnost i programe EU organizira Nacionalni informativni dan za pravna i financijska pitanja – Pravni i financijski aspekti projekata programa Obzor Europa.

Informativni dan održat će se 28. travnja 2022. s početkom u 10:00 sati putem Zoom platforme. 

Radni jezik je hrvatski. 

Na informativnom danu bit će predstavljeni pojedini pravni i financijski aspekti prijave i provedbe projektnih prijedloga programa Obzor Europa, nacionalni sustav podrške i mjere za jačanje nacionalnog sudjelovanja u programima EU, novi kriterij prihvatljivosti projektnih prijedloga – plan ravnopravnosti spolova te SPEAR projekt kao primjer dobre prakse. 

Sudjelovanje je besplatno, a prijaviti se možete putem poveznice (pod „događanje“ potrebno je odabrati Nacionalni informativni dan za pravna i financijska pitanja: Pravni i financijski aspekti projekata programa Obzor Europa, 28. travnja 2022.). 

Prijave su otvorene do utorka 26. travnja 2022., do kraja dana. 

Važno je napomenuti i da je otvorena Q&A sesija u aplikaciji Slido. Aplikaciji možete pristupiti na idućoj poveznici gdje je potrebno unijeti kod #433779 kako biste mogli postaviti svoje pitanje.  

Poveznica na Zoom platformu sudionicima će biti dostavljena naknadno, nakon zatvaranja registracije. U slučaju problema s prijavom putem navedene poveznice ili dodatnih pitanja vezanih uz sam sadržaj, slobodno se obratite na e-mail adrese: 

sonja.jantar@ampeu.hr i martina.kozul.kolaric@ampeu.hr.  

Preliminarni program možete pronaći na sljedećoj poveznici

Tags: No tags

Comments are closed.