ewn-vizual628b9d015d799

Online događaj Ojačavanje poduzetnica

Udruga europskih industrijskih i trgovačkih komora Eurochambres, odnosno njena mreža žena EWN – Eurochambres Women Network organizira online događanje “Ojačavanje poduzetnica” (Empowering Women Entrepreneurs), 30. i 31. svibnja.

Cilj događaja je okupiti žene poduzetnice diljem Europe i omogućiti im da izravno razgovaraju o temama vezanima uz promjene koje trebaju primijeniti na svoje poslovne modele, a kako bi prilagodile poslovanje svijetu koji se brzo razvija, te ekonomskoj, digitalnoj, društvenoj i zelenoj tranziciji.

Prvi dan, na otvaranju događanja, obratit će se Martha Schultz, dopredsjednica Austrijske federalne gospodarske komore i predsjednica EWN mreže, te Martina Dlabajová, članica Europskog parlamenta.

Uvodnu riječ na događanju dat će i hrvatska poduzetnica Pave Župan Rusković.

Teme radionica su ekonomska, digitalna, društvena i zelena tranzicija, a na svakoj od radionica predviđeno je predstavljanje inicijativa i dobrih praksi po pojedinim temama. Radionicu o digitalnoj tranziciji, čiji cilj je pružanje potpore i savjeta tvrtkama u procesima digitalne tranzicije, moderirat će dr. sc. Kristina Šorić, profesorica i poduzetnica.

Pozivamo sve poduzetnice da nam se pridruže na događaju!

Rok za registraciju je petak, 27. svibnja.

Više informacija o događaju, programu i prijavama možete pronaći na WEBU DOGAĐANJA.

Tags: No tags

Comments are closed.