visaa

Program Digitalna Hrvatska

Program Digitalna Hrvatska pokrenule su zajednički tvrtka Visa u suradnji s bankama i kartičarskim kućama, a s ciljem smanjenja financijske isključenosti kroz približavanje poduzetnika digitalnom društvu i ubrzanje razvoja mreže koja prihvaća bezgotovinsko plaćanje.


U sklopu ovog programa, mala i srednja poduzeća te obrtnici koji žele upoznati prednosti digitalnog plaćanja imaju priliku besplatno dobiti subvencionirani POS terminal prvih 6 mjeseci, kao i pogodnosti za uvođenje plaćanja karticom na internetskim prodajnim mjestima prvih 6 mjeseci.

Cilj programa Digitalna Hrvatska je privlačenje novih klijenata, razvijanje poslovanja, povećanje prometa, a uslugu koju poduzetnik nudi unaprijediti i napraviti manje rizičnom.

Kako postati dio programa Digitalna Hrvatska?

U program se mogu uključiti hrvatski trgovci koji nisu primali plaćanje karticama u posljednjih 12 mjeseci. Tvrtke koje žele sudjelovati u inicijativi trebaju posjetiti internetsku stranicu Digitalna Hrvatska i obratiti se prihvatitelju kartica (banke i kartičarske kuće) po svom izboru.

Više informacija možete pronaći ovdje.

Tags: No tags

Comments are closed.