zaklada-natjecaji

Online radionica: Modeli uključivanja građana u rad OCD-a; Marketing i komunikacije

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva na stranici esfplatforma.civilnodrustvo.hr danas je otvorila prijave na online radionicu “Modeli uključivanja građana u rad OCD-a; Marketing i komunikacije” koju će 14. rujna 2022. održati ACT grupa iz Čakovca.

PRIJAVA:

ONLINE RADIONICA ACT GRUPE – 14.9.2022. – Modeli uključivanja građana u rad OCD-a; Marketing i komunikacije

Neprofitne organizacije su u svom poslovanju usmjerene na poticanje pozitivnih društvenih promjena kroz edukaciju ciljnih skupina javnosti. Cilj im je potaknuti promjenu u svijesti javnosti u pogledu određenih ciljeva kao što su ekološka osviještenost, razvoj tolerancije prema društvenim različitostima, razvoj odgovornosti za vlastito zdravlje i sl. Na temelju uvažavanja načela iz komercijalnog marketinga i društvenih znanosti, neprofitne organizacije razvijaju društveni marketing kao sredstvo utjecaja na poticanje pozitivnih promjena u ponašanju ljudi. Na ovoj ćemo se radionici upoznati s osnovama društvenog marketinga i važnosti komunikacije sa zainteresiranim javnostima – navodi se u pozivu.

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva u suradnji s regionalnim suradnim organizacijama (udruga SMART, Udruga „MI“- Split, Centar za civilne inicijative, ACT grupa, DKolektiv – organizacija za društveni razvoj) tijekom cijele godine organizira online radionice u sklopu Programa podrške i provedbe programa EU i Programa regionalnog razvoja civilnoga društva i lokalnih zajednica.

Tags: No tags

Comments are closed.