40555-69db7a5a24_L

Konferencija MAGROS 2022 – Trgovina u uvjetima zelene tranzicije i klimatskih promjena

Konferenciju MAGROS 2022 pod nazivom “Trgovina u uvjetima zelene tranizacije i klimatskih promjena” u organizaciji poslovnog časopisa Suvremena trgovina i Hrvatske gospodarske komore održati će se 5listopada 2022. u dvorani tvrtke KRAŠ u Zagrebu.

Teme konferencije:

Maloprodavači i veletrgovci pokazali su da održivost i klimatske promjene shvaćaju ozbiljno, postavljajući jasne i mjerljive ciljeve za smanjenje utjecaja svog poslovanja i proizvoda koje prodaju. Tvrtke su bile proaktivne u postavljanju jasnih ciljeva kako bi postale ugljično neutralne, te u prijelazu na održivi promet ostvarivale povećanu energetsku učinkovitost. Ugrađuju novu rashladnu opremu, postavljaju punionice na parkiralištima svojih prodavaonica i koriste više obnovljive energije. One kontinuirano poboljšavaju ekološki učinak i pokreću ekološki dizajn svojih proizvoda.

MAGROS 2022 će se baviti temama koje ponajviše odražavaju te promjene: Ekonomski, ekološki i sociološki utjecaji na poslovanje; Eko ambalaža; Dizajniranje proizvoda – privatne marke; Distribucija hrane u urbanim sredinama – „zadnja milja“; Održivi lanci opskrbe; e-trgovina; Prelazak na euro; Novi zahtjevi potrošača i promjene u ponašanju; Utjecaj ratne krize na hrvatsko gospodarstvo; i ostalim aktualnim temama.

Partneri:

Organizacija skupa bit će uz prisustvovanje i aktivno sudjelovanje institucija: Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja, Hrvatske gospodarske komore, Hrvatske obrtničke komore, Hrvatskih izvoznika, Njemačko-hrvatske industrijske i trgovinske komore i Zaklade Konrad Adenauer, uz organizacijsku podršku Kraša.

Sudionici konferencije bit će tvrtke i obrti, predstavnici gospodarskih udruženja i nadležnih državnih institucija (ministarstava i agencija) iz Hrvatske i susjednih zemalja.

Ulaz je slobodan, a prijavite se možete putem linka u nastavku: 

http://suvremena.hr/prijava/

Ostali linkovi na Magros 2022:

http://suvremena.hr/program/  

http://suvremena.hr/predavaci/  

http://suvremena.hr/sponzori/

Tags: No tags

Comments are closed.