obavijest-2-e1585147235270-pb29pyrn757q5jorifzvbfcj2gbdgl98s8rjt7gsxc

Poziv mladim poduzetnicima na razmjenu iskustava

‌Tekući ciklusi programa mobilnosti MobiliseSME i Erasmus za mlade poduzetnike se približavaju kraju, stoga vas Europska poduzetnička mreža poziva da se prijavite za sudjelovanje i doživite bogato iskustvo razmjene znanja i iskustava.

Kontaktirajte TERA Tehnopolis d.o.o., lokalnu kontakt točku u Republici Hrvatskoj (putem e-pošte na: mobilnost@tera.hr) i saznajte više o tome kako sudjelovati u programima mobilnosti.

Postanite i vi dio uspješne mreže poduzetnika te prihvatite priliku da promovirate, razvijate i proširite svoje poslovanje, kroz programe koji omogućuju povezivanje poduzetnika diljem svijeta te rezultiraju nezaboravnim iskustvima, novim prijateljstvima i poslovnim suradnjama.

Program MobiliseSME produžen je do 31. ožujka 2023. godine, a program Erasmus za mlade poduzetnike samo do 31. siječnja 2023. godine, stoga požurite.

MobiliseSME je inicijativa Europske unije (program sufinancira EUREAS, EASI), a cilj je pomoći razvoju stručnih vještina i kapaciteta osoblja poduzeća (zaposlenika, menadžera, vlasnika ili suvlasnika) kroz poticanje kratkotrajnih prekograničnih razmjena. Više informacija o programu MobiliseSME možete pronaći na poveznici – https://tera.hr/projekt/mobility-exchange-programme-for-sme-staff/.

Erasmus za mlade poduzetnike prekogranični je program razmjene koji mladim i perspektivnim poduzetnicima omogućuje ostvarivanje suradnje s iskusnim mentorom iz inozemstva te razvijanje vještina koje su potrebne za pokretanje vlastitog poduzeća. S druge strane, poduzetnik domaćin koji je mentor novom poduzetniku dobiva novi pogled na poslovanje vlastite tvrtke, kao i priliku za učenje i izlazak na nova tržišta.

Erasmus za mlade poduzetnike financira Europska unija kroz program COSME (Competitiveness for Small and Medium-Sized Enterprises). Više informacija o programu Erasmus za mlade poduzetnike pronađite na poveznici – https://tera.hr/projekt/practyce-v/.

Izvor: Europska poduzetnička mreža, 02.11.2022.

Tags: No tags

Comments are closed.